Izpārdošana!
  • Slaloma ūdensslēpes komplekts Connelly Outlaw LTD 67" w/Swerve

Slaloma ūdensslēpes komplekts Connelly Outlaw LTD w/Swerve

Original price was: €349.99.Current price is: €199.99.

Apraksts

Slaloma ūdensslēpes komplekts Connelly Outlaw LTD w/Swerve

Slaloma ūdensslēpes komplekts Connelly Outlaw LTD w/Swerve

Apraksts
Iegādājieties savu LTD Connelly Outlaw Waterski tūlīt @ waterskis.lv, jūsu tiešsaistes Pro Waterski veikals
Mēs bijām pirmie, kas izstrādāja plašas formas slēpes, jo zinām, ka, lai izbaudītu ūdensslēpošanu, nav jābūt augstas klases boju meklētājam. Plats gals un aste samazina piepūli piecelties un izkāpt no ūdens. Šaurs dizains zem stiprinājumiem un augstākās klases konstrukcija nodrošina slēpošanu atsaucīgu, dzīvīgu un jautru.

Slēpes platums
Šaurās slēpes brauc dziļāk ūdenī, piedāvājot lielāku kontaktu un kontroli. Tas padara malu pāreju ātrāku un prasa mazāku sviru, lai sasniegtu zemus leņķus, ātrus pagriezienus un sprādzienbīstamu ātrumu. Plašas slēpes ir nepieciešamas, braucot lēnāk, lai slēpe būtu virs ūdens un nodrošinātu stabilu un paredzamu braukšanu. Lai palielinātu veiktspēju un vadāmību, mēs izmantojam tās pašas pamatfunkcijas kā mūsu augstākās klases slēpes un pielāgojam tās mazākam ātrumam.
Ski Flex
Elastīgums ir būtisks faktors, lai atrastu perfektu platformu savam slēpošanas stilam. Izmantojot dažādas orientācijas, veidus un oglekļa un stiklšķiedras daudzumu, mēs varam precīzi noregulēt katras slēpes elastību, lai tā lieliski atbilstu paredzētajam lietojumam. Mūsu augstas veiktspējas slēpēs tiek izmantots ogleklis, lai nodrošinātu precizitāti un sprādzienbīstamu paātrinājumu. Ja vēlaties vienkārši izkļūt uz ūdens un labi pavadīt laiku, mūsu atpūtas slēpes ir izgatavotas no stikla šķiedras, kas nodrošina piedodošu un mazāk prasīgu braucienu.
LTD Connelly Outlaw Waterski būvniecības iezīmes
Slēgto šūnu poliuretāna sveķu serde
Atpūtas stikla flex secība
C.A.P.T. (Connelly Advanced Profile Technology)
Akrila pamatne
Standarta tunelis
LTD Connelly Outlaw ūdensslēpošanas braucēju svara indikācija
65″ līdz 70 kg
67″ 70-90 kg
69″ 90 kg un vairāk
LTD Connelly Outlaw Waterski Ieteicamais ātrums
26-32 jūdzes stundā
Stikla šķiedra
Stikla šķiedras tehnoloģija pastāv kopš 60. gadiem, taču sasniegumi klāšanas, aušanas un stiklašķiedras īpašībās nodrošina mums tādas konsekventas elastības, vibrāciju slāpēšanas un vieglas slēpes, kādas mums ir šodien.

Standarta tunelis
Ieliekta funkcija, kas virza slēpes centra garumu, novietojot to dziļāk ūdenī un sniedzot slēpotājam lielāku noturību no malas. Standarta tunelis atstāj līdzenāku virsmu starp tuneļa malu un slīpumu, nodrošinot slēpei lielāku stabilitāti, vienlaikus saglabājot malas noturību.